fredag 16 september 2011

Vem är "Röra"??

Vem är "Röra" och varför bor han på mitt bord??
Jag får ofta så dåligt samvete när jag surfar på olika sidor och folk presenterar sina scrapphörnor eller rum.... allt är så OOOOTROLIGT organiserat och välstädat och fint.... så där har jag ALDRIG lyckats att ha det... Jag har försökt.. oohhh ja tro mig jag har verkligen försökt att organisera upp mig, men i slut änden så går det bara inte... Nu tänker du säkert: -Vadå går inte?!, Men jo det är så oavsett hur många organiserings försök jag gör så håller det inte :)
Det bästa jag lyckats med är när jag satte upp gardinstänger till mina dice och stämplar.. annars är det mest kaos.. fast jag vet ju ändå ungefär vart jag har mina saker hehe :))
Så nu har ni fått se i mitt absoluta favorit rum som också alltid är det absolut stökigaste i huset men som jag bara älskar att spendera flera timmar i hehe :)
Så hade ni dåligt samvete innan för ett rörigt scrapprum så kan ni säkert titta er omkring nu och känna.. tja jag nog inte så rörigt i alla fall ;)

4 kommentarer:

 1. Jag tycker nog att det ändå var lite organiserat under stöket.
  Ser ut som hos mej efter att jag har städat ;)

  SvaraRadera
 2. När skulle jag komma förbi sa vi? :D

  SvaraRadera
 3. Sara... jag tror inte du hade klarat av mitt scraprum om du så hade haft en hel helg på dig.. jag hade ju varit tvungen att övervaka så jag hittade grejerna sen ju hihi :)

  SvaraRadera
 4. ha ha ha ... kul att det finns fler än jag som har rörigt..men jag trivs också ...ska städa sen...hihi

  SvaraRadera